BUDI FASHION NA PLAŽI UZ CARPISU

Uživanje na plaži ne možemo zamisliti bez kupaćeg kostima i torbe kao  mast have modnog dodatka, bilo da se radi o velikoj torbi za plažu ili onoj malenoj koja je samo točka na i vašeg savršenog ljetnog look-a.
Saznajte Više

PANDORA REFLEXIONS KOLEKCIJA

Pandora Reflexions predstavlja individualnost, personalizaciju i samoizražavanje. Ove sezone dame mogu izraziti svoj stil i osobnost noseći privjeske u obliku slova iz najnovije Pandora kolekcije.
Saznajte Više

SPRINGFIELD KUPAĆI KOSTIMI

Springfield predstavlja novu ljetnu kampanju 2019. kupaćih kostima za žene i muškarce u suradnji sa SEQUALTM u svrhu očuvanja okoliša. Kroz ovaj projekt Springfield je koristio isključivo materijale iz obnovljivih...
Saznajte Više

DM SAVJETNICA ZA ŠMINKANJE

Donosimo najljepše iznenađenje za sve make-up ljubiteljice! U dm prodavaonici vas očekuje dm beauty savjetnica koja će vam pomoći odabrati idealan ruž ili puder i još mnogo toga!
Saznajte Više

KATALOG OPREME BABY CENTRA

Prva vožnja iz rodilišta, prva šetnja na jutarnjem suncu, prvi osmijeh, prvi zajednički obrok... događaji su koji će zauvijek ostati zapisani u vašem srcu. Baby Center je tu da vas prati kroz to prekrasno...
Saznajte Više

CITY MIX&MATCH

Uz samo nekoliko klikova otkrijte potpuno novi svijet modnih inspiracija, prijedloga za shopping, recenzija novih beauty proizvoda, prijedloga za putovanja te milijun drugih tema koje će vas inspirirati i zabaviti.
Saznajte Više
Arhiva vijesti

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

citycenterone.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citycenterone.hr

Kolačići

Obavezno
citycenterone.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići