ADMIRAL CITY ZAGREB

Automat klub Admiral City Zagreb idealno je mjesto za sve ljubitelje zabave.

Već prepoznatljivim stilom luksuznog uređenja, Swarovski rasvjetom i pružanjem vrhunske usluge svojim gostima na preko 500 m2, Automat klub Wettpunkt City nudi igru, zabavu i bogate dobitke na 45 najnovijih modela automata za igre na sreću (Atronic, Aristocrat, Novomatic…) s najboljim igrama te na dva elektronska ruleta (Alfastreet, Gold Club).

Dođite i uvjerite se zašto je Automat klub Wettpunkt City nezaobilazno središte zabave i primamljivih dobitak

Već prepoznatljivim stilom luksuznog uređenja, Swarovski rasvjetom i pružanjem vrhunske usluge svojim gostima, Admiral City Zagreb nudi igru, zabavu i bogate dobitke na više od 70 najnovijih modela automata za igre na sreću (Atronic, Aristocrat, Novomatic…) s najboljim igrama te dva elektronska ruleta (Alfastreet i Gold Club).

Zabavite se drugog petka u mjesecu uz uzbudljivu Kišu Jackpotova povodom Zlatnog petka, a gostima na raspolaganju stoji uvijek nasmijano osoblje kluba uz bogatu ponudu hladnih i toplih napitaka, prodaju duhanskih proizvoda na blagajni, mjenjačnicu, mjenjačko poslovanje te besplatan WI–FI. Naravno, tu je i odvojena prostorija za pušače.

Dođite i uvjerite se zašto je Admiral City Zagreb nezaobilazno središte zabave i primamljivih dobitaka