DJEČJI ROĐENDANI

Želite svojim najmlađima prirediti rođendan za pamćenje? Igraonica Kid's Jungle pravo je mjesto za nezaboravnu rođendansku zabavu za mališane od 4 do 12 godina.

Uz vodstvo profesionalnih animatora i tigrića Tobija, djeca će se odlično zabaviti, isplesati, fino zasladiti te steći lijepe uspomene za cijeli život. U osnovnom Jungle partyju čekaju ih torta, tiskane pozivnice, poklon za slavljenika i uzvanike te brojne druge pogodnosti, a dodatno možete naručiti torte u raznim oblicima, znanstveni laboratorij sa zabavnim eksperimentima, facepainting, mađioničara, klauna ili nekog drugog omiljenog kostimiranog lika vašeg mališana.

Ako vaša mala slavljenica mašta o rođendanu iz bajke, odaberite princezin rođendan, koji će je pretvoriti u heroinu rođendanske zabave. Vašem neustrašivome mališanu, koji je uvijek spreman na akciju, sigurno će se svidjeti gusarski rođendan. A za ljubitelje malih plavih bića, tu je i štrumpfastična rođendanska zabava. Druženje s malim plavim bićima, slasna torta i vesela pjesma neizostavni su dio pravog, štrumpfastičnog provoda! Mogućnosti su brojne, a odlična zabava i nezaboravne uspomene zajamčene.

Kontakt i više informacija pronađite na web stranici Kid’s Jungle igraonice.