ELEKTRIČNE PUNIONICE

City Center one prvi je shopping centar u Hrvatskoj s električnim punionicama na kojima posjetitelji mogu napuniti svoje električne automobile, i to potpuno besplatno.

Punionicu potražite u prizemlju garaže, na sjevernom ulazu u centar, preko puta caffe bara Lex, a ovisno o tipu vozila i istrošenosti baterije električni automobil će biti spreman za vožnju za svega sat do dva vremena. To je ujedno idealna prilika za posjetiti vaše omiljene trgovine i uživati u predahu uz finu kavu.

Električni automobil možete napuniti na 3 načina:

1) Prijava RFID karticom
Identifikacijsku RFID karticu potražite na mjestu za informacije City Centera one te slijedite jednostavne upute za punjenje.

2)Prijava PlugSurfing aplikacijom
Za početak punjenja preuzmite PlugSurfing aplikaciju na vaš smartphone. Otvorite korisnički račun i unesite vrstu plaćanja. Pokrenite QR kod čitač i skenirajte QR kod odabrane utičnice. Putem aplikacije zaustavite punjenje.

3)Prijava SMS porukom (moguća samo preko T com mreže)
Za početak i kraj punjenja pošaljite SMS poruke na 709090. Točan sadržaj SMS poruke za početak i za kraj punjenja čeka vas na samoj punionici.

Napominjemo da na mjestu za informacije City Centera one možete preuzeti adapter za običnu utičnicu ukoliko vašem kabelu ne odgovara utičnica TIP2.
Ugodnu, sretnu i zelenu vožnju želimo!