ČAROBNI PROSINAC U CITY CENTERU ONE

Dok iščekujete blagdane, uživajte u shoppingu, druženju i zabavi u prekrasno dekoriranom prostoru svoga City Centera one.

Ove godine kupite savršene božićne poklone za svoje najdraže uz najbolji izbor trgovina i odlične popuste te ih besplatno omotajte; družite se sa sv. Nikolom i Djedom Božićnjakom; osvojite odlične nagrade na društvenim mrežama i na svakom koraku osjetite toplu blagdansku čaroliju.

Odaberite idealan poklon
Odabrati savršen poklon za baš sve drage osobe izgleda kao nemoguća misija? Ne brinite, imamo rješenje: priuštite im shopping doživljaj kojega će dugo pamtiti – darujte im poklon bon City Centera one! Njime darujete nevjerojatnu mogućnost izbora u više od 450 trgovina u City Centeru one Zagreb East, Zagreb West i Split te priliku da vaši najmiliji odaberu nešto baš po svojem guštu iz njima omiljenih trgovina. Poklon bon možete kupiti online te, gotovinom i karticama, na Mjestu za informacije vama najbližega City Centera one.

Posjet sv. Nikole i Krampusa
Male posjetitelje City Centera one sasvim sigurno će razveseliti posjet sv. Nikole i Krampusa. Naime, ovaj veseli dvojac će 6. prosinca od 14 do 20 sati svratiti u omiljeni shopping centar, a već su najavili slatka iznenađenja za sve mališane – bez obzira koliko su dobri bili protekle godine.

Besplatno dekoriranje poklona
Pokloni koje ćete darovati svojim najdražima neka se istaknu kao najljepše dekorirani – za to će se pobrinuti vješte, maštovite i kreativne aranžerke u City Centeru one koje će svaki poklon kupljen u Centru besplatno omotati i dekorirati od 2. do 24. prosinca. A što se tiče odabira poklona – na raspolaganju vam su vam brojne trgovine u kojima ćete pronaći izvrstan poklon po svačijoj mjeri!

Pratite društvene mreže i osvajajte odlične nagrade
Prosinac je mjesec darivanja, a vjerni fanovi na Facebooku i followeri na Instagramu City Centera one zaslužili su samo najbolje poklone. Zato pažljivo pratite navedene društvene mreže, sudjelujte u zabavnim i zanimljivim natječajima i osvojite odlične shopping nagrade.

Druženje s Djedom Božićnjakom
Najpoznatiji stanovnik Sjevernog pola stiže nam u posjet od 18. do 23. prosinca. Najmlađi se s njim mogu družiti 18. i 19. prosinca od 14 do 20 sati, dok ih od 21. do 23. prosinca čeka od 10 do 21 sat. Osim druženja, mališani se s Djedom Božićnjakom mogu fotografirati, a spremna su i slatka iznenađenja.

Predblagdanska Žuta srijeda
Posebna, predblagdanska Žuta srijeda očekuje vas 18. prosinca uz nevjerojatne popuste koji će vam olakšati potragu za idealnim poklonima. Vidimo se u shoppingu!

Produženo radno vrijeme
Kako bi potraga za savršenim poklonima protekla bez stresa City Center one radi do 22 sata 6., 7., 13., 14., 18., 19., 20. i 21. prosinca.