ČAROBNI PROSINAC U CITY CENTERU ONE

Dok iščekujete blagdane, uživajte u shoppingu, druženju i zabavi u prekrasno dekoriranom prostoru svoga City Centera one.

Ove godine kupite savršene božićne poklone za svoje najdraže uz najbolji izbor trgovina i odlične popuste te ih besplatno omotajte; osvojite odlične nagrade na društvenim mrežama i na svakom koraku osjetite toplu blagdansku čaroliju.

Odaberite idealan poklon
Odabrati savršen poklon za baš sve drage osobe izgleda kao nemoguća misija? Ne brinite, imamo rješenje: priuštite im shopping doživljaj kojega će dugo pamtiti – darujte im poklon bon City Centera one! Njime darujete nevjerojatnu mogućnost izbora u više od 450 trgovina u City Centeru one Zagreb East, Zagreb West i Split te priliku da vaši najmiliji odaberu nešto baš po svojem guštu iz njima omiljenih trgovina. Poklon bon možete kupiti online te, gotovinom i karticama, na Mjestu za informacije vama najbližega City Centera one.

Besplatno dekoriranje poklona
Pokloni koje ćete darovati svojim najdražima neka se istaknu kao najljepše dekorirani – za to će se pobrinuti vješte, maštovite i kreativne aranžerke u City Centeru one koje će svaki poklon kupljen u Centru besplatno omotati i dekorirati od 1. do 24. prosinca. A što se tiče odabira poklona – na raspolaganju vam su vam brojne trgovine u kojima ćete pronaći izvrstan poklon za sve dobne skupine i ukuse.

Pratite društvene mreže i osvajajte odlične nagrade
Prosinac je mjesec darivanja, a vjerni fanovi na Facebooku i followeri na Instagramu City Centera one zaslužili su samo najbolje poklone. Zato pažljivo pratite navedene društvene mreže, sudjelujte u zabavnim i zanimljivim natječajima i osvojite odlične shopping nagrade.

Vidimo se!