DOĐITE NA DRUŽENJE S RUDOLFOM VAN VEENOM

Rudolph van Veen, kulinarski čarobnjak 24Kitchen kanala poznat po nezaboravnim gastronomskim iskustvima, 12. svibnja dolazi u City Center one East!

Kroz uzbudljiv i ukusan svijet gurmanske kuhinje Rudolph će vas provesti 12. svibnja, u 18 h u City Centeru one East, gdje će pred mnogobrojnom publikom pripremiti jedan od svojih poznatih recepata. Uz Rudolpha, svoje kulinarske vještine će pokazati Morana Zibar, Mile Butorac i Sandra Rončević koji će se natjecati za titulu najboljega, rekonstruirajući recept slavnog chefa.

Kao poznati kuhar, pisac i televizijska ličnost, chef  Rudolph van Veen proputovao je svijet u potrazi za savršenim receptima, kombinirajući znanje o međunarodnoj kuhinji s kreativnim pristupom koji ne poznaje granice. Bilo da priprema ukusno glavno jelo ili smišlja slatki desert, Rudolphove kulinarske kreacije prava su gozba za osjetila, koja će zajamčeno oduševiti i zadiviti najizbirljivija nepca.

Rudolph se odlično snašao i ispred kamere te je vrlo brzo postao omiljeno lice 24Kitchen kanala. Gledatelje vodi korak po korak kroz jednostavne recepte, objašnjava im osnovna načela kuhanja i inspirira na pripremu zdravih i ukusnih jela. Iako obožava pripremati deserte, s velikom strašću priprema i slana jela, pokazujući kako je uistinu svestrani gastro majstor.

Pripremite se da vas Rudolph provede kroz uzbudljiv i ukusan svijet gurmanske kuhinje!