DRUŽENJE S JULIJOM QUINN U HOĆU KNJIGU

U utorak, 04. lipnja u 19 h u knjižaru Hoću knjigu dolazi Julija Quinn - autorica koja je osvojila srca čitatelja diljem svijeta svojim neodoljivim romanima.

Čarobna atmosfera Hoću knjigu City Center one East knjižare bit će obogaćena dolaskom jedne jedine Julije Quinn, autorice koja je osvojila srca čitatelja diljem svijeta svojim neodoljivim romanima. Julia Quinn stiže u Hoću knjigu  4. lipnja u 19 sati kako bi se susrela sa svojim vjernim obožavateljima. Ta večer bit će više od obične promocije knjige – bit će to čaroban susret između autora i čitatelja, trenutak kada se svjetovi književnosti i stvarnosti isprepliću u nezaboravnom iskustvu.

Nema sumnje da je serijal Bridgerton bio jedan od njenih najvećih trijumfa. Ova saga o obitelji Bridgerton, s njihovim intrigama, ljubavima i avanturama, osvojila je ne samo književne police već i srca gledatelja diljem svijeta kroz istoimenu Netflix seriju. S nestrpljenjem iščekujemo nove sezone ove popularne serije, no dok čekamo, imamo priliku ponovno uroniti u svijet Bridgertona kroz autorčine knjige.

Ulaz na promociju je besplatan, nisu potrebne prijave, a posjetitelje molimo za strpljenje u slučaju potencijalnih gužvi.