FAMILY DAY U CINEPLEXXU

Vrijeme je za obiteljsko druženje ispunjeno smijehom, zabavom i sjajnim animiranim hitovima!

U nedjelju, 11. prosinca od 11 do 17 sati uživajte u animiranom hitu Mačak u čizmama: posljednja želja u Cineplexxu City Center one East.

Nakon više od desetljeća, DreamWorks Animation predstavlja novu pustolovinu omiljenog mačka koji voli mlijeko, osvaja prevrtljivošću i prkosi strahu. Naime, njegova strast prema opasnosti i zanemarivanje sigurnosti uzeli su danak pa mu je od devet života preostao samo jedan. Vraćanje tih života poslat će Mačka u čizmama na njegovu najveću potragu dosad – na epsko putovanje u Crnu šumu kako bi pronašao mitsku Zvijezdu želja, a na putovanju mu se pridružuju zanosna Kitty meka šapa i veseli Pas. Hoće li ovaj trio održati korak ispred Zlatokose i zločinačke obitelji Tri medvjeda, Jacka Hornera te zastrašujućeg vuka, otkrijte u nedjelju na Family Dayju.

Osim u uzbudljivom animiranom hitu, mališani će se u predvorju kina zabavljati uz facepainting i bojanje bojanki, a imat će priliku zaigrati križić kružić, dok će najsretniji osvojiti poklon kojeg je pripremio UHU. Više saznajte na Cineplexx Family day.