FAMILY DAY U CINEPLEXXU

Ovoga vikenda dovedite obitelj u Cineplexx City Center one East jer vas čeka odlična zabava na još jednom izdanju Family Daya!

Nedjelja je dan rezerviran za obitelj, dobre filmove i super zabavu, a u Cineplexxu City Center one 16. prosinca čeka vas sve to. Naime, od 11 do 17 sati uživajte u odličnim animiranim hitovima Spider-Man: Novi svijet i Asterix: Tajna čarobnog napitka, po super cijeni već od 22 kune.

Animirani film o Spider-Man svijetu mališane će uvesti u potpuno drukčiju priču radi koje će veliki i mali gledatelji preispitati sve što su do sada znali o najpoznatijem čovjek-pauku na svijetu. Tinejdžer iz Brooklyna, Miles Morales, otkrit će neograničene mogućnosti Spider-Man svijeta, ali i iznenađujuću činjenicu – da nije sam.

Asterix i Obelix pak kreću u novu avanturu na velikom platnu! Naime, s Čudomixom započinju potragu za mladim druidom kojemu mogu prenijeti tajnu o čarobnom napitku koji osigurava trajnu zaštitu. Kakve će ih zgode snaći, otkrit će svi oni koji odluče pogledati ovu avanturu.

Odlični animirani hitovi nisu jedino u čemu će mališani uživati! U predvorju kina mogu se zabaviti uz kreativne radionice, dobiti makeover uz ludi facepainting te se družiti s maskotama, a očekuje ih i UHU poklon iznenađenja. Ne propustite obiteljskoj zabavi dati novu dimenziju!

Više informacija potražite na Cineplexx Family Day.