INTIMISSIMI – MODNA KOLEKCIJA PROLJEĆE/LJETO

Privlačnost mediteranske ljepote susreće se s elegancijom branda u novoj modnoj kolekciji donjeg rublja.

Inspirirana toplim bojama talijanskog ljeta i njegovih očaravajućih destinacija, nova kolekcija obuhvaća bit senzualnosti i sofisticiranosti tipičnih za Intimissimi brand.Kolekcija naglašava romantizam i strast Italije, sadrži finu čipku i privlačne dizajne u pastelnim nijansama. Nova Intimissimi priča smještena je usred bajkovitih krajolika Sicilije: ulice, palače i vrtovi; simboli tradicije i kadrovi ispunjeni svjetlom koji govore o ljepoti i šarmu.

Kolekcija sadrži veliki izbor modnih serija, od svježe i svijetle „The Most Romantic Season“, sjajne „Dreamy Blue“ serije sve do profinjene i romantične cvjetne serije „Eternal Flowers“ s vezom cvjetnih latica u svijetlo plavoj boji u kontrastu s bojom bijelokosti.

Serija „Secret Garden“ je ženstvena i sofisticirana, obogaćena detaljima poput volana i tila s motivom cvijeća i dvobojne čipke  – za donje rublje i kimono koji se može nositi i kao gornja odjeća. Jednako elegantna, ali i vrlo senzualna serija „Crafted Elegance“ s geometrijskim motivima i detaljima od prozirnog tila u puderasto bijeloj i blistavo plavoj nijansi.

Kolekcija je nadopunjena s legendarnom Intimissimi čipkom oznake „1294“ – must-have cvjetna čipka koja dolazi u novim nijansama. Kolekcija „proljeće-ljeto 2024.“ priča je o raskošnoj toplini talijanskog ljeta, o trendi odjevnim predmetima s naglaskom na umijeću izrade donjeg rublja koji čini brand prepoznatljivim. Donje rublje za svaku ženu koje evocira osjećaj bezvremenske ljepote i postojane elegancije.