LADIES NIGHT U CINEPLEXXU

Pozovite prijateljice i uživajte u omiljenom ženskom druženju.

Vrijeme je za još jedno izdanje Ladies Nighta! Večer rezervirana samo za žene na rasporedu je u četvrtak, 24. ožujka od 20 sati u Cineplexxu, stoga već sada osigurajte svoje mjesto i uživajte u nezaboravnom četvrtku.

Pred velikim platnom posjetiteljice će imati priliku zabaviti se uz film Izgubljen grad.

Briljantna, ali povučena autorica Loretta Sage svoju je karijeru provela pišući o egzotičnim mjestima u ljubavno-pustolovnim romanima sa zgodnim modelom Alanom (koji se nalazi na koricama knjige). Tijekom turneje na kojoj s Alanom promovira novu knjigu, Lorettu otme ekscentrični milijarder koji se nada da će ga ona odvesti do blaga drevnog izgubljenog grada. Želeći dokazati da može biti heroj i u stvarnom životu, Alan kreće u akciju spašavanja. Ovaj nevjerojatni par se ubrzo nađe u epskoj avanturi u divljini džungle gdje će morati surađivati kako bi preživjeli i pronašli drevno blago prije nego se zauvijek izgubi.

Sve posjetiteljice očekuju pokloni – Balea soft krema za njegu lica i tijela za koju se pobrinuo dm, Essence maskara te slatki zalogaj iz radionice Torterie Macaronsa.

I zato, običnom četvrtku dajte odličnu dimenziju uz Cineplexx. Vidimo se!