LADIES NIGHT UZ BARBIE

Žensko druženje koje se ne propušta.

Vrijeme je za film koji smo čekali godinama! Barbie stiže u kina, a to znači samo jedno – vrijeme je za novi Ladies Night u Cineplexxu City Center one. Okupite prijateljice i u četvrtak, 20. srpnja, od 20 sati, uživajte u ružičastoj avanturi u režiji Grete Gerwig.

Radnja filma prati – a koga drugog, nego Barbie i Kena. Nakon što ovaj poznati dvojac biva izbačen iz savršenog ružičastog svijeta Barbie Landa, upušta se na putovanje na putovanje na kojemu će upoznati same sebe. A sasvim logično, zato dolaze u “običan” svijet.

Poznatu Mattelovu lutku utjelovljuje fantastična Magot Robbie, dok njezina partnera Kena igra miljenik ženske publike, Ryan Gosling.

Prije same projekcije, sjajnu večer započnite u predvorju Cineplexxa uz piće dobrodošlice ili iced matchu by Materia life, a sve posjetiteljice razveselit će Essence sjajilo za usne i poklon za koji se pobrinuo dm, potom Argentum i Materia life kuponi s popustom te uzorci parfema, dok će one najsretnije dobiti posebne poklone koje su osigurali Argentum, Aldo i Orbico.

Već sada kupite ulaznice i četvrtku dajte posebnu dimenziju uz Ladies Night!