ZABAVNO LJETO ZA MALIŠANE

Nema dosade uz vesele aktivnosti u omiljenoj igraonici.

Neka vaši mališani tijekom ljetnih praznika uživaju u nezaboravnoj zabavi. Naime, u Kid’s Jungle igraonici svakog petka i subote od 17 do 19 sati, od 11. do 26. kolovoza, najmlađe očekuju aktivnosti koje nude ponešto za svakoga.

Male kuhare očekuje slasna radionica – pripremanje i ukrašavanje muffina, a da zabava bude još slađa pobrinuo se Torterie Macaron i osigurao mališanima slatko iznenađenje.  Stručne facepainterice uz pomoć boja i kistova sstvorit će pravu čaroliju i u samo nekoliko poteza kistom najmlađe pretvoriti u  leptiriće, princeze ili pak superheroje.

Mali genijalci moći će sudjelovati u Tobijevom laboratoriju, u kojemu ih očekuju uzbudljivi znanstveni pokusi i radionica Numikon, gdje će učiti matematičke operacije na zabavan način! Tu je i fenomenalan Cinekviz koji će se posebno svidjeti ljubiteljima animiranih filmova, za koje je Cineplexx osigurao super poklone.

Detaljan raspored aktivnosti pogledajte niže.

Vidimo se!

Na aktivnostima mogu sudjelovati djeca koja su za vrijeme održavanja u prostoru igraonice. Rezervacije mjesta nisu moguće.

City Center one East

 

City Center one West