NE PROPUSTITE CITY FOOD FESTIVAL

Četiri gastro čarobnjaka ovog vikenda za vas pripremaju uskrsne delicije.

Bliže se blagdani, a recepte iz bakine knjižice već znate na pamet? Ne brinite, četiri poznata hrvatska chefa samo za vas će ovog vikenda, 01. i 02.04. u City Centeru one East i West pripremati nevjerojatne recepte uz koje će uskrsni ručak postati posebniji nego ikada. U City Centeru one East potražite ih u prizemlju centra kod Stradivarius trgovine, a u City Centeru one West u prizemlju centra kod Zara trgovine.

U subotu, 1. travnja, u 11 sati, na scenu u City Centeru one East stupa Leo Jurešić, koji će pripremati kreativan recept jednostavna naziva – jabuka, dok u istom terminu u City Centeru one West, Tomislav Špiček priprema nabujak od šunke, mladog luka i jaja s umakom od hrena. Isti dan, od 17 sati, ova dva gastro čarobnjaka zamijenit će lokacije pa će posjetitelj City Centera one East uživati u druženju s Tomislavom Špičekom, dok će posjetitelji City Centera one West imati priliku naučiti kulinarske trikove uz Lea Jurešića.

U nedjelju, 2. travnja, u 11 sati kuhaču u ruke u City Centeru one East preuzima Damir Tomljanović, na čijem će se meniju naći ragout od gljiva s rimskim njokom, dok će u istom terminu Mate Janković u City Centeru one West pripremati profiterole punjene dimljenim vrhnjem, pastrva, menta i ikra pastrve, ali i purica s mlincima, jus od purice i ukiseljena ljutika, Od 17 sati, poznati će chefovi zamijeniti lokacije pa će Mate Janković svoja slasna jela pripremati za posjetitelje City Centera one East, a Damir Tomljanović za one City Centera one West.

Provjerite detaljan raspored za City Center one East i City Center one West te se ovog vikenda inspirirajte za nadolazeće blagdane uz četiri fantastična gastro čarobnjaka, koji će samo za vas pripremiti nevjerojatne delicije. Vidimo se!