NE PROPUSTITE CITY WARM UP

Dobro se zagrijte za Svjetsko prvenstvo u nogometu.

Možda nismo navikli nogometna natjecanja pratiti u jeku pripreme za blagdane, ali to ne znači da se nećemo u potpunosti posvetiti navijanju. A zagrijavanje za najvažniju sporednu stvar na svijetu počinje upravo u City Centeru one.

Tako vas čeka cageball turnir koji će kulminirati City derbyjem u nedjelju 20.11, u 13 h, u City Centeru one East, velikim okršajem najbolje momčadi istoka i zapada. Pobjednike turnira očekuju odlične nagrade, a svi oni koji umjesto u nogama svoje znanje nose u glavi, nagradu mogu osvojiti i na kultnom pub kvizu Nogometnih ikona s tematikom svjetskih prvenstava. Odlične nagrade su pripremili Sport Vision, Buzz, Hervis, Shoetique i Polleo Sport.

Pobjednici City derbya su Blankica Konte, zapadna ekipa pobijedila je Horse City Boyse na domaćem terenu.

Velike i male posjetitelje u nedjelju čeka navijački facepainting, a cijeli vikend možete okušati svoju sreću i u tehniciranju jer su za one hrabre spremne super nagrade. Inspiraciju možete potražiti na freestyle showu Mirana Pirnera, koji će pokazati kako to rade profesionalci.

Tu je i digitalni point Prvenstveno predviđanje powered by Xioami, na kojemu možete podijeliti svoja predviđanja utakmica i tako na kraju prvenstva osvojiti Xiaomi smart TV (MI TV P1 43’’) ili Xiaomi smart watch (Mi Watch Lite).

Prvo mjestu u Prvenstu u predviđanju osvojio je Marko Sekulić, dok je drugo mjesto pripalo Davorinu Štvaneku. Čestitamo!

Raspored događanja i više detalja o svemu pogledajte na City Warm Up.

Neka nogometno ludilo počne uz City Center one!