NE PROPUSTITE KARNEVAL

City Center one East se 9. i 10. veljače pretvara u mjesto ispunjeno zabavom.

Kada ste se posljednji put nasmijali do suza? Ako vam treba dulje od 30 sekundi da se prisjetite, vrijeme je da hitno popravite situaciju! Naime, City Center one East se u petak i subotu, 9. i 10. veljače,  pretvara u pravu oazu zabave koju jednostavno ne smijete propustiti. A osim šarolikog programa, mališane čekaju i odlične aktivnosti koje će upotpuniti nevjerojatno iskustvo.

Velike i male tako će zabavljati klaunovi koji će na svakom koraku mamiti osmijehe posjetitelja, mađioničari čiji će vas trikovi očarati te žongleri uistinu zadivljujućih vještina. Dodatan spektakl osigurat će zabavljači koji će se najdražim shopping centrom smjelo zaputiti u šetnju na štulama, a svratit će i ljupka princeza koja će rado popričati s mališanima o svome čarobnom kraljevstvu. Da ovi trenuci za pamćenje nikada ne izblijede, pobrinut će se karikaturist koji će ih ovjekovječiti na najzabavniji način.

Osim toga, Kid’s Jungle igraonica osigurala je facepainting, maštovite frizure i šminku uz koje će se mališani pretvoriti se u svoje omiljene likove i heroje, a moći će pokazati i vještine na kreativnoj radionici izrade maski. Dođu li zamaskirani, imat će priliku osvojiti poklon bon City Centera one u iznosu od 60 eura i druge nagrade. Pravila nagradnog natječaja pogledajte ovdje kao i prilog.

Provjerite detaljan raspored aktivnosti u City Centeru one East, koji u petak počinje u 16 sati traje do 20 sati, a u subotu od 11 do 19 sati, povedite mališane i uživajte u zabavi koja vas čeka u omiljenom shopping centru.