NE PROPUSTITE LADIES NIGHT

Zabavite se uz odlično društvo i izvrsnu romantičnu komediju.

Kažu da život treba ispuniti sitnim trenutcima koji će se pamtiti zauvijek. Zato ne čekajte, već sada okupite prijateljice te četvrtak, 18. svibnja, rezervirajte za Ladies Night i omiljeno žensko druženje u Cineplexxu.

Naime, od 20 sati pred velikim platnom imat ćete priliku pratiti romantičnu komediju Ponovno ljubav, film uz koji ćete se – htjeli to ili ne htjeli, bar na trenutak zapitati može li sudbina uplesti svoje prste i kreirati predivnu ljubavnu priču. Naime, suočavajući se s gubitkom zaručnika, Mira Ray šalje niz romantičnih poruka na njegov stari broj mobitela, ne shvaćajući da je broj dodijeljen Robu Burnsu. Kada ovaj šarmantni novinar dobije zadatak napisati profil megazvijezde Celine Dion, odlučit će potražiti pomoć ove slavne dive ne bi li smislio način da osobno upozna Miru i osvoji njezino srce. Hoće li mu to poći za rukom, otkrit će svi koji pogledaju film.

Prije same projekcije, sve posjetiteljice očekuje piće dobrodošlice i poklon za koji se pobrinuo dm, dok će one najsretnije imati priliku osvojiti Paint&Wine poklon bon ili pak dar koji je osigurao Argentum! Ulaznice su u prodaji, nabavite ih na vrijeme i tjedan privedite kraju u dobrom društvu i sjajnoj atmosferi. Vidimo se!