NE PROPUSTITE LADIES NIGHT

Zabavite se u najboljem društvu.

Pozovite prijateljice i dogovorite žensko druženje pred velikim platnom Cineplexxa City Center one! Naime, u četvrtak, 22. lipnja, na rasporedu je novo izdanje Ladies Nighta uz koje ćete se odlično zabaviti.

Od 20 sati ćete pred velikim platnom imati priliku gledati film Cura za sve, sjajnu komediju s Jennifer Lawrence u glavnoj ulozi. Ona utjelovljuje Maddie, koja je na korak do toga da izgubi obiteljski dom iz djetinjstva te u očaju nailazi na neobični oglas za posao: bogati i brižni roditelji traže osobu koja će izlaziti s njihovim introvertnim 19-godišnjim sinom, Percyjem, prije nego što on ode na fakultet. Koliko će to težak zadatak biti, otkrit će svi oni koji svrate na Ladies Night.

Prije same projekcije, sjajnu večer započnite u predvorju Cineplexxa uz piće dobrodošlice, a sve posjetiteljice razveselit će i sjajni Balea poklon za koji se pobrinuo dm, dok će 14 sretnica osvojiti poklon bonove branda Srećonoša za ogrlicu od nehrđajućeg čelika s medaljonom i gravurom po želji, a poklone je pripremio i Orbico.

Okupite prijateljice, kupite ulaznice i uživajte u fantastičnoj večeri. Vidimo se!