NOVA CCC JENNY FAIRY KOLEKCIJA

Otkrijte novu CCC Jenny Fairy kolekciju s Emily Ratajkowski u glavnoj ulozi.

Upoznajte drugo izdanje kampanje Jenny Fairy s Emily Ratajkowski u glavnoj ulozi. Uživajte na suncu, opuštajućoj atmosferi i najnovijim trendovima koje možete pronaći već od 24,99 € / 188,29 kn. Emily Ratajkowski otvara drugo poglavlje modne suradnje sa Jenny Fairy i predstavlja kolekciju gorućih trendova za tople dane koji su pred vama. Iz romantičnog i opuštenog Pariza, ova influencerica vas vodi na ljetno putovanje s koferom punim najnovijih outfita njezinog omiljenog brenda.

Jenny Fairy i Emily Ratajkowski daju vam dašak ljetne priče o slobodnom vremenu i najnovijim trendovima predstavljajući šik obuću i torbe koje će se savršeno uklopiti u atmosferu ljetnih destinacija i gradskih ulica.
Pozadina nove kolekcije su supermoderne pruge, prvi izbor svjetskih dizajnera za ljeto 2023. Brend Jenny Fairy prati najnovije trendove, a transparentno je njezin zaštitni znak. Najnovija kampanja
predstavlja transparentnu kapsulnu kolekciju, koja vam  daje slobodu da se poigrate s teksturama i raznim oblicima potplata. Prozirne pete na japankama i sandalama elegantno reflektiraju sunčeve zrake.

Torbe od kristala i perlica, must have su u nadolazećoj sezoni. Ljetni motivi doslovno su procvjetali na Jenny Fairy obući i torbama, a cvijeće i leptiri glavni su motiv sandala na platformu. Ljetni vibe dolazi do izražaja u živim bojama: sočna limeta, nježna baby plava ili pastelno ružičasta idealne su za ljetne outfite. Slatki motivi najvećih trendova 2000-ih vraćaju se u velikom stilu te ponovno osvajaju vaše srce.
Jenny Fairy obuća i modni dodaci dostupni su u CCC trgovinama.