NOVA REEBOK KOLEKCIJA U CCC TRGOVINI

Nova Reebok kolekcija dostupna je u CCC-u po iznimnim cijenama!

Najnovija Reebok kolekcija u CCC-u poslastica je za ljubitelje sportskog stila. CCC, kao jedan jedan od najvećih distributera brenda Reebok u Europi, nudi bogat izbor kultnog brenda. U ponudi su vječni i trendi modeli tenisica po odličnim cijenama kao i praktične torbe za oko struka, ruksaci i kovčezi.

Raznolika Reebok kolekcija u CCC-u spoj je klasičnog i modernog. Ovdje možete pronaći dugo cijenjene, bezvremenske modele, kao što je Reebok COURT. Ove tanke, bijele ravne tenisice s šavovima koji im daju vintage vibru jedan su od najpopularnijih Reebokovih modela.

Ljubitelji obuće više sportskog, dinamičnog dizajna mogli bi biti zainteresirani za modele JOGGER i RIDER. Inspirirane su tenisicama za trčanje, aerodinamičnog su oblika i kontrastnog logotipa. Nešto masivniji model BASKET posveta je košarkaškom stilu uz koji je brend usko vezan.

Udobni ruksaci, praktične torbe za oko struka i sportske torbe izvrsna su nadopuna ležernom, svakodnevnom stilu. U CCC-u možete pronaći Reebok kolekciju klasičnih modela koji su poznati već godinama. Dominantnoj crni i bijeloj boji u kolekciji obuće savršeno pristaju jarke, vidljive bojama ruksaka. Osim plave i tople smeđe, tu su i moderne srebrna i Peach Fuzz, nježna breskvasto narančasta, boja 2024. Ne propusti ni ponudu Reebok kovčega. U ponudi su manje veličine, za ručnu prtljagu i veći modeli za duga putovanja.

Sada možete iskoristiti i 20% na jedan odabrani proizvod iz kategorije torbi, ruksaka i kovčega uz kupnju obuće. Ponuda vrijedi do daljnjeg ili do isteka zaliha.