NOVA VARTEKS KOLEKCIJA

Kolekcija za aktualnu sezonu proljeće/ljeto jasno poručuje „ovo je beskompromisna kvaliteta i stil".

Muška i ženska kolekcija već na prvi pogled odaju kreativnu dizajnersku viziju i dosljednost majstorskom kroju, savršenim tkaninama i nepogrešivim linijama. Kolekcijom dominira besprijekorna elegancija čak i kad su u pitanju opuštenije forme poput casual komada.

Muškom kolekcijom dominiraju neizostavna poslovna odijela, no dio kolekcije posvećen je i casual modelima koji se prilagođavaju potrebama suvremenog zaposlenog muškarca. Formalna odijela proljetne kolekcije izrađena su od najkvalitetnije vune, dok kombinacija vune, pamuka i lana u opuštenoj varijanti simbolizira buđenje proljeća, stilsku lakoću i dizajn kojem nema konkurencije. Osim prepoznatljivih odijela, u kolekciji su zastupljene i vjetrovke, bomberice, hlače, bermude, polo majice i T-shirtovi.

Ženska kolekcija prepuna je svježih proljetnih boja, poput svih nijansi zelene, safari boja od nijanse pijeska preko boje cimeta i zemlje, a kao kontrast prisutne su uvijek dominantne crna, bijela i crvena. Moderni pomak kolekciji daje kombinacija prirodnih materijala: svila, pamuk, vuna i lan.

Pravi izraz power dressinga u novoj je kolekciji sako, koji dolazi u više različitih varijanti. Od modela koji podsjećaju na predimenzionirane košulje, preko modela koji više odaju dojam jakne nego sakoa, do klasičnih modela poput blejzera ili laganih ogrtača. Snažan masculine dojam posebno naglašava i oversized kroj. Naravno, u kolekciji su prisutne haljine raznih krojeva, a i ove sezone nezaobilazna je denim kolekcija, koja je obogaćena mekšim i feminiziranim detaljima poput volana, idealna za smart casual kombinacije.