NOVOOTVORENO: UŽIVAJTE U JOŠ BOLJOJ PONUDI

Trgovine u koje morate zaviriti već prilikom idućeg posjeta City Centeru one.

Ako ste u potrazi za savršenim trapericama, onda će vas razveseliti informacija da je upravo u City Centeru one East otvorena najveća poslovnica Europe 92 u Hrvatskoj. U novoj poslovnici očekuje vas bogati denim zid koji krije čak 4.400 pari traperica. U nevjerojatnoj ponudi čekaju vas i pomno odabrani jeans brendovi kao što su Levi’s, Mustang, Wrangler, Lee, LTB i Petrol  jeans, ali i modnih brandova poput Scotch&Soda i Redskins te, naposljetku, ponuda hrvatskog dizajna AD Twenty.

A svoja vrata na istoku grada otvorila je i trgovina Triumph, u čijoj ćete ponudi pronaći donje rublje nevjerojatne kvalitete i elegantnog dizajna. Ovaj brand svoje ime gradi od daleke 1886. godine, a od tada pa sve do danas svoju poziciju temelji prije svega na prepoznavanju želja i potreba svojih kupaca.

Da se tajna dobrog stila krije u detaljima, već je poznato. Upravo zato će sve ljubiteljice nakita razveseliti vijest o otvaranju prodajnog mjesta De’llure, koji u svojoj ponudi krije najdivniji sofisticirani, simplificirani, trendy nakit jednostavnih linija. Neovisno o tome volite li statement ili pak decentnije komade, ovdje ćete pronaći nešto za sebe.

A svoja vrata u novom ruhu, na većoj površini, otvorio je Dormeo home. Tako od sada ovdje možete pronaći još više kvalitetnih artikala uz koje ćete lakše utonuti u san, ali i širok asortiman proizvoda za uređenje doma.

Očekuje vas i novootvorena poslovnica A1 centar koji svojim korisnicima nudi konvergentnu ponudu koja uključuje kombiniranje mobilne i fiksne usluge te televiziju (tv + net + mob + tel) te nova preuređena i još veća trgovina Mass s velikom ponudim obuće robnih marki svjetski renomiranih proizvođača.

I naposljetku, kada odradite kvalitetan shopping, ne zaboravite se nagraditi nečime što će vam instantno napuniti baterije. Naime, u Smoothie baru Fast Fruit potražite svježe cijeđene sokove, smoothie, milkshakeove i shootere napravljene od više od 20 vrsta voća i povrća. Osim što ćete uživati u baš svakom gutljaju, unijet ćete čitavu paletu vitamina i minerala.

Vidimo se!