NOVOSTI IZ ALDA

Aldo Stessy štikle najpoželjniji su model ove sezone!

Cipele se uvijek ističu kao omiljeni modni dodatak, neovisno o sezoni. Garderoba za novu sezonu donosi boje i razigrane uzorke, a to ne izostaje ni među cipelama i drugim modnim dodatcima. Ako imate u planu obnoviti svoju kolekciju cipela i torbica, donosimo inspiraciju iz Alda koji će se pobrinuti da svaki vaš proljetni i ljetni outfit bude on point!


Štikle u neutralnim tonovima jedan su od najsvestranijih komada i izvrsna investicija za sve outfite – svakodnevne ili pak one elegantnije. Aldo Stessy najpopularniji je model koji ove sezone dolazi u raznim varijantama, pa tako i u neutralnim nijansama. Pojedini modeli dolaze i s dodatkom Pillow Walk tehnologije koju odlikuju mekani ulošci s pjenastim jastučićem koji je postavljen na petu i najopterećeniji dio stopala, što istovremeno omogućava udobnost i stabilnost. Osim bijele i bež, tu su i štikle u pastelnim bojama kao vječni proljetni favorit. Ovakve cipele nadopunjuju razigrane i romantične proljetne kombinacije, stoga nisu bez razloga jedan od najpoželjnijih komada ovoga proljeća.


Mega popularne Aldo Stessy štikle dolaze i u metalik varijantama koje će svaku jednostavnu kombinaciju učiniti drugačijom, dnevne casual outfite učiniti upečatljivijim, ali i pretvoriti ih u opciju za večernje druženje. Metalik cipele čest su odabir za svečane prilike u kojima će podignuti baš svaki look, pogotovo onaj jednostavniji i jednobojni. Za situacije kada želimo biti opušteni i istovremeno chic, onda ih kombiniramo s omiljenim trapericama i oversized košuljom.

Bilo da ste team metalik ili neutralno, inspirirajte se i odaberite svoje Stessy favorite u Aldo trgovini.