NOVOSTI IZ L’OCCITANE TRGOVINE

Mirisne i šarene vijesti dolaze iz L'Occitanea!

Mali pokloni donose veliku radost. Pogotovo ako stižu iz L’OCCITANEA i unose mirisnu čaroliju u vaš dan. Poklonite mali znak pažnje onima koje volite, nagradite i sebe za sve uspjehe tijekom godine i navucite osmijeh.

 

Dolaze vam gosti i želite ih zadiviti svakim detaljem? L’OCITANE je ove sezone mislio i na to, kreiravši set mirisnih i njegujućih sapuna s minimalistički i chic dizajniranim bambusovim podloškom za sapun po posebno
povoljnoj cijeni.

L’OCCITANE je ovih blagdana odlučio razveseliti one kojima je to najpotrebnije. I zaista… Kad dijelimo radost, ona se umnožava. Od prodaje odabranih blagdanskih setova, L’CCITANE će izdvojiti po1 € koje će donirati udruzi Crveni nosovi. Prikupljena sredstva koristit će se za podršku djeci u bolnicama. Klaunovidoktori u bolničku sobu unose igru i radost. Njihova misija je djetetu vratiti trenutke veselja i bezbrižnosti. Potražite poklon-setove s oznakom Crvenih nosova i odaberite upravo ove poklone za dobru svrhu!

Miris, raskoš, nježnost, učinkovitost, divan dizajn… Sve to čini toliko posebnima L’OCCITANE poklone. Zavirite u ovogodišnju blagdansku ponudu, iskoristite super pogodnosti i pretvorite darivanje u vatromet najljepših emocija.