OSVOJITE SHOPPING U VRIJEDNOSTI 3.000 KUNA – DOBITNICI

Čestitamo sretnim dobitnicima nagradnog natječaja.

Lepršave haljine, šareni crop-topovi i cool hlačice must-have su komadi ove sezone. Upečatljivi kupaći kostimi, neodoljive torbe i modni dodaci također su stvari bez kojih je teško zamisliti ljeto. A kako bi sve ovo, a i puno više, postalo dijelom vaše garderobe, City Center one pripremio je vruću nagradu u kojoj troje sretnika osvaja super shopping!

Sve što ste trebali učiniti je prijaviti se na newsletter City Centera one Zagreb i pokazati svoju kreativnost. Svi novi pretplatnici su 27. lipnja mailom primili nagradni zadatak, a u nastavku provjerite sretne dobitnike poklon bonova od 3000, 2000 i 1000 kuna.

Ljetni shopping je bolji uz City Center one! Pravila natječaja i obavijest o obradi osobnih podataka pročitajte ovdje.

Ana Fajdetić – 3000 kn poklon bonova

Sve je počelo kada sam jedno popodne sasvim spontano odlučila otići malo kao škicnuti kaj ima novog u dućanima,kažem spontano,jer naravno da dan prije “nisam”🙈 vidjela da počinju sniženja, tj.jesam naravno,malo sam slagala😜,ali nije u tome poanta priče.
Da nastavim,ušla sam ja u CCO West kad ono,vidim ih i u Zari,zatim u Bershki,pa onda i u H&M-u, već sam pomislila da sam luda ili da se vrtim u krug ili da me moje oči🤓🧐 varaju,ipak sam prije par godina bila kod oftalmologa,možda je do toga.
Naravno da znate o čemu pričam.
O onim ogromnim,groznim,i u potpunosti ne trendy i nikad ne bi ni bile trendy ,da se mene pita, ŠPANGAMA ZA KOSU.
Osobi koji ih je osmislila,ne samo da bih srušila spomenik,ako ga ima,nego bih ga proklela za sve živote ovog svijeta da mu više nikad ne padne napamet izimisliti tako nešto.
Evo molim vas, da mi vi ili bilo tko drugi opiše svrhu tih špangi. Velike su,ogromne,a opet nekako ni ja s tucetom kose🦰na glavi ne uspijem svu kosu skupiti s njom. Ajmo dalje.
Ne možeš se nasloniti nigdje s njom,ni na kućni jastuk,sjedalo u kinu da ne spominjem jer što bi se dogodilo? Pukla bi naravno.
Ako pak i izdrži pod pritiskom,vaša glava neće, te će se bolovi manifestirati par dana poslije u vašoj vratnoj kralježnici pa ‘dobrodošli u klub reumatičara’.
I treća stvar,suzdržat ću se da ne ispadnem neka babaroga,je da ni uz jednu odjevnu kombinaciju ne pašu.Niti su elegantne niti idu uz sportski look i evo ja stvarno više ne znam zašto ih proizvode u toliko boja,oblika,dizajna…ma užas evo za mene je smak svijeta već tu.
Neću više duljiti,samo ću reći da sam na kraju shopinga,završila na kolačima i sladoledu da mi se šećer nakon početnih trauma povisi i stabilizira.

Lea Bušac Krišto – 2000 kn poklon bonova

Dragi moji City Centar One
Ako me pitate što nikada ne bi nosila,
Bez imalo razmišljanja ima par stvari koje ne bi podnosila.
No možda od trendova koji su it,
Meni crop topovi nikako nisu baš neki hit.

Malo mi je to kratko i golo,
Za jednu mamu koja nikad ne hoda solo.
Malo je čudno da hodam s trbuhom golim
Iako nije da to vidjeti ne volim.

Samo nekako ja se u tom ne osjećam komfi,
Više volim da je sve praktično poput mojih klompi.
Kad po parku za klincem trčati trebam,
Topići baš i nisu nešto što vrebam.

Ali svakako je modni trend,
Nešto što ima baš svaki brend.
Pa tako i svaka krpica ima svog vlasnika
koji ima svoj stil i modnog glasnika.

Na kraju cijele priče,
Svatko neka ima svoj stil i bude svoje biće.
Zato je super da imate trendova ludo
Jer biti svoj danas je pravo čudo.

Ivan Prusina – 1000 kn poklon bonova

U tri stvari nisam nikad povjerovao. Da je Tito na samrti pozvao svećenika, da je Tudjman u istoj situaciji šapnuo Canjugi da vrati ime Dinamo,a treća je da mogu dobiti nešto u nagradnoj igri.  Prve dvije stvari ostat će tajna,a za ovu treću mogu bar pokušavati.

Koji će se trend vratiti?

Vratit će se trend poderanih traperica,ali ja ih neću nositi. Zašto?Radim u školi , ne bi bilo ni pedagoški,a neću ih nositi niti izvan škole. Bilo bi mi malo neugodno,netko bi mogao pomisliti da nemam novaca za “cjelovite “traperice-)

Još 1 pokušaj nagradne igre upravo je odigrao Ivan Prusina.