POKRENITE SE S JANE FONDOM UZ H&M

H&M Move, novi brend sportske odjeće za žene, muškarce i djecu, dostupan je u trgovini H&M.

H&M Move u svijet sporta donosi elegantnu i funkcionalnu odjeću koja je savršena za svaki vid sportskih aktivnosti, a garantira udobno i samouvjereno kretanje, slaveći činjenicu da su svi na planeti već pokretači pozitivnih promjena.

H&M Move globalnu kampanju treninga vodit će fitnes ikona Jane Fonda koja 40 godina nakon objavljivanja svog prvog videa o vježbanju, nastavlja motivirati ljude da budu aktivni.

H&M Move kolekcija savršena je za svaki vid fizičke aktivnosti. Move Essentials dio je kolekcije koji obiluje funkcionalnim topovima, laganim jaknama i tajicama i grudnjacima, kao i posebno dizajniranim komadima za treniranje i trčanje.

H&M Move kolekcija izrađena je od četiri ekskluzivna materijala, vrhunske kvalitete. DryMove™ upija svu vlagu s kože, održavajući je suhom dok se krećete. ShapeMove™  osim što savršeno prati liniju tijela, omogućava „no show“ prilikom podizanja i istezanja. SoftMove™  je super mekan i pruža dodatnu udobnost prilikom pokreta. StormMove™  je prozračan te štiti od vjetra i kiše.

Materijali nemaju štetan utjecaj na naš okoliš – od procesa proizvodnje, pa do odlaganja. H&M Grupa ima za cilj da do 2030. godine, 100% materijala koje koristi u proizvodnji bude reciklirano ili iz održivih izvora. Kolekcija  H&M Move je 85% izrađena na taj način počevši od 99% recikliranog poliestera i pamuka – bilo da je organski, recikliran ili iz BCI izvora. H&M Move kolekcija, će kroz saradnju s Fairbrics i LanzaTech, od 2023. godine, pojačati pozitivan utjecaj na okoliš korištenjem inovativnih materijala i cirkularnosti.