TOP GUN U CINEPLEXXU

Dugo iščekivani nastavak kultnog filma Top Gun: Maverick konačno je stigao na velika platna!

Save the date! Više od tri desetljeća prošlo je otkako je izašao Top Gun, akcijski film prožet pričom o prijateljstvu, rivalstvu i ljubavi.

Šarmantni Maverick, kojega je utjelovio Tom Cruise, prije mnogo godina osvajao je svojom bahatošću u zraku, a sada se u Ratnu mornaricu vraća u ulozi instruktora čiji je zadatak obučavati diplomirane borbene pilote TopGun za specijalnu misiju u kakvoj nijedan pilot do sada nikada nije bio. Među mladim polaznicima nalazi se i poručnik Bradley Bradshaw,  sin Maverickovog najboljeg prijatelja Goosea, koji je smrtno stradao na vježbi tijekom obuke dok je Bradley bio novorođenče.

Suočen s neizvjesnom budućnošću i duhovima svoje prošlosti, Maverick je uvučen u sukob sa svojim najdubljim strahovima, što kulminira misijom koja zahtijeva konačnu žrtvu od onih koji će biti odabrani da lete.

Kupite kartu u Cineplexxu City Center one i otkrijte kako će završiti Maverickov povratak u bazu Miramar, ali i što se s njim dogodilo tijekom svih ovih godina te kako se razvio odnos s lijepom Charlie. Vidimo se!