VEČER REZERVIRANA ZA SUPERJUNAKE

Uživajte u filmskoj avanturi pred velikim platnom uz Michaela Morbiusa.

Na rasporedu je novo izdanje Superhero nighta, večeri posvećene omiljenim junacima. U četvrtak, 31. ožujka, prepustite se uzbudljivoj avanturi pred velikim platnom Cineplexxa City Center one uz Michaela Morbiusa, jednog od Marvelovih najintrigantnijih i najkompleksnijih likova čija će priča po prvi puta biti ekranizirana.

Naime, uslijed rijetke krvne bolesti, a odlučan spasiti druge koji boluju od sličnog problema, doktor Morbius iskušava opasan eksperiment. Premda se isprva sve čini izrazito uspješnim, on sam pretvara se u sve mračniju figuru. Hoće li dobro nadvladati zlo ili će Morbius na kraju ipak podleći novim, misterioznim porivima otkrit će oni koji pogledaju film.

Svi gledatelji će na dar će dobiti poster filma, a od 19 sati imat će priliku besplatno se osvježiti Red Bullom i Pepsi napitkom. No, spreman je i poseban poklon! Uz kupnju ulaznica za projekcije tijekom premijernog vikenda, na poklon dobivate Morbius online strip.

Stoga, ne čekajte – isplanirajte filmsku večer, kupite ulaznice i među prvima upoznajte zagonetnog antijunaka kojeg će na velikom platnu utjeloviti Jared Leto. Vidimo se!