VELIKA ROĐENDANSKA PROSLAVA

Vrijeme je za omiljenu rođendansku proslavu u City Centeru one.

Priprema, pozor… Neka rođendanska avantura počne! Subotu i nedjelju, 15. i 16. listopada, rezervirajte za proslavu koju za vas priprema City Center one.

Rođendansku avanturu započnite shoppingom u omiljenim trgovinama koje su povodom proslave pripremile neodoljive popuste. Odaberite modne komade kojima ćete upotpuniti svoju garderobu, razveselite najdraže sitnicama i punih vrećica uživajte u proslavi.

Nakon shoppinga sačuvajte račune jer vas čeka 100.000 kuna, ali i druge vrijedne nagrade u City Storeu smještenom u City Centeru one East i West. Tako vas za kupnju u iznosu od 200 kuna čeka ultimativni klasik – platnena vrećica City Centera one, dok se se nakon kupnje od 400 kuna možete zasladiti najfinijim rođendanskim pralinama. Potrošite li više od 600 kuna, na poklon ćete dobiti mali pjenušac, dok za potrošenih 800 kuna dobivate preslatki lončić ili ulaznicu za film po izboru u Cineplexxu te voucher za kokice. Naposljetku, nakon kupnje od 1.000 kuna, razveselit će vas poklon bon City Centera one u vrijednosti od 100 kuna.

Zanimljive aktivnosti i odlične nagrade čekaju mališane u sklopu kreativnih radionica koje se ovog vikenda odvijaju i u omiljenoj Kid’s Jungle igraonici, a simpatični tigrić Tobi dijelit će i slatke poklone tijekom svoje šetnje centrom. A nije on jedini slavni posjetitelj koji će uveseljavati mališane. Naime, ravno iz Cineplexxa stižu nam i maskote koji će najmlađe razveseliti najfinijim kokicama, ali i odličnim cijenama ulaznica za vruće filmske hitove u kojima od četvrtka do nedjelje možete uživati već od 19 kuna.

Pozivnicu ste dobili! Nabacite osmijeh na lice i zabavite se na najluđoj rođendanskoj proslavi!

* Poklone možete preuzeti s računima izdanima 15. i 16.. listopada. Računi se zbrajaju, a jedna osoba može preuzeti jedan poklon. Broj poklona je ograničen i vrijedi do isteka zaliha. S računima koji se odnose na konverziju valuta nije moguće ostvariti pravo na poklon.