DAJ 5 ZA BOLJI SVIJET

Čineći male stvari, pomažemo svijet pretvoriti u bolje mjesto. A upravo korak ka izgradnji boljeg svijeta napravili su posjetitelji City Centera one prikupivši 196.786,47 kuna za pomoć udruzi Jak kao Jakov.

Rođendanska proslava City Centera one svake godine je prilika za učiniti dobro djelo uz humanitarnu akciju Daj 5 za bolji svijet. Tako su i ove godine posjetitelji kupnjom rođendanske torte i šampanjca za samo 5 kuna od 12. do 14. listopada dali svoj doprinos humanitarnoj udruzi Jak kao Jakov. Ukupno je u sva tri Centra prodano 2750 komada torte i 1.446 boca šampanjca, čime je prikupljeno rekordnih 196.786,47 kuna kojima će Udruga pomoći obiteljima s djecom oboljelom od malignih bolesti.

Humanitarnoj akciji rado su se odazvala i brojna poznata lica koja su vrijedno pomagala u ostvarivanju plemenitog cilja. Tako su posjetitelje tortom i šampanjcem posluživali Lidija Lešić, Saša Lozar, Antonija Šola,  Aleksandar Stanković, Martina Tomčić, Maša Zibar, Luka Bulić, Barbara Kolar, Ana Miščević, Damir Kedžo, Mario Petreković, Davor Dretar Drele, Tomislav Špiček, Jacques Houdek i brojni drugi.

Hvala svima koji su pokazali veliko srce i pomogli svijet pretvoriti u bolje mjesto!