PRIKUPLJENO 120 000 KN ZA STIPENDIRANJE ŠTIĆENIKA UDRUGE DORA

Čak 24 djece stipendirat će se sredstvima prikupljenima u humanitarnoj akciji #ŽelimSveMoguSve u organizaciji udruge DORA i City Centera one.

Prosinac je idealno vrijeme za reviziju tekuće godine i planove za sljedeću. Ali prosinac je idealno vrijeme i za razmišljanje o onima kojima je potrebna pomoć i sudjelovanje u aktivnostima koje smanjuju društvenu nejednakost. Zato je City Center one udružio snage s udrugom DORA i nevjerojatnim mladim olimpijcima, Mateom Jelić i Tonijem Kanaetom, u cilju osiguranja stipendija za talentiranu djecu slabijeg imovinskog statusa. U sklopu humanitarne akcije #ŽelimSveMoguSve prikupljeno je 120 000 kuna zahvaljujući kojima će se stipendirati 24 mladih ljudi.

Posjetitelji City Centera one Zagreb East, Zagreb West i Split još jednom su pokazali svoju nesebičnost te su kupovinom limited edition hoodica s ohrabrujućim porukama omogućili da djeca čije obitelji žive na rubu egzistencije imaju kvalitetno obrazovanje i na taj način ostvare svoj puni potencijal. U humanitarnu prodaju aktivno su se uključili ambasadori projekta Matea Jelić, zlatna olimpijka u taekwondou i Toni Kanaet, brončani olimpijac u taekwondou koji su i sami primjer kako se upornim radom, strašću, predanošću i disciplinom mogu postići visoki ciljevi i pomaknuti granice.

Hvala svima!