NOVA LYKKE FOREVER IN LOVE KOLEKCIJA

Lykke Forever in love kolekcija inspirirana je prijateljstvom i ljubavi.

Kolekcija slavi svaku vrstu ljubavnih odnosa jer svaki motiv nosi posebnu simboliku i poruku koja poziva na važnost odnosa i vezu ljubavi koju gajimo jedni prema drugima.

Bee Mine mini medaljon moderan je i minimalistički oblik koji simbolizira potpunost i sklad. Prirodni oblik savršene simetrije najčešće se nalazi u pčelinjem saću i zato se često kroz povijest povezivao s dugovječnošću. Bee u engl. žargonu predstavlja dobru prijateljicu i dragu osobu koju krase odanost i predanost prijateljstvu.

My shining star medaljon s kristalom predstavlja sjajnu zvijezdu vodilju kao svjetionik nade – blistavo svijetlo koje osvjetljava put. Svaka zvijezda na nebu je drugačijeg oblika i sjaja, baš poput nas samih – svatko sja na svoj način. Kristal predstavlja sjajnu zvijezdu vodilju i radi svog nepravilnog oblika nesavršen je sam po sebi, te služi kao podsjetnik da bez obzira na nesavršenosti nekome smo savršeni upravo takvi kakvi jesmo. Biraju ga žene koje imaju velike snove i streme njihovom ostvarenju. Sjajna zvijezda je netko tko ide iznad svega, uljepšava drugome dan i ima vedru osobnost.

Coin of love medaljon idealan je poklon za obilježavanje ljubavnih veza, ali i kao poklon za sve prijateljice kojima želite sreću u ljubavi. Prikazuje simbol ljubavi, dugovječnosti i sreće koji datira tisućama godina unatrag – a to je motiv romantične biljke imele. Iako mnogi vjeruju da se vezuje uz blagdansku tradiciju, imela je simbol romantike, plodnosti i vitalnosti od davnina.

Svaki Lykke medaljon postaje priča žene koja ga nosi, a s personalizacijom u obliku gravure postaje odraz stila i osobnosti. Lykke nakit možete pronaći u City Centeru one East na etaži -1.