ZABAVNO LJETO U KID’S JUNGLE IGRAONICI

Nema dosade uz vesele aktivnosti u omiljenoj igraonici.

Ove praznike, neka vaši mališani uživaju u nezaboravnoj zabavi koja ih očekuje u Kid’s Jungle igraonici. Svakog petka i subote od 17 do 19 sati, od 12. do 31. srpnja, pripremili smo raznolike aktivnosti koje će oduševiti sve naše male posjetitelje.

Za male kuhare, tu je radionica pripremanja i ukrašavanja slastica, a Baby Center je pripremio posebna iznenađenja koja će razveseliti sudionike.

Naše stručne facepainterice, uz pomoć boja i kistova, stvaraju pravu čaroliju, a vaši mališani mogu postati leptiri, mačke ili superjunaci. Dodatnu dozu slatkoće osigurava Torterie Macaron sa svojim ukusnim iznenađenjima. Pripremili smo i beauty kreativne radionice uz podršku Chix threading bara.

Knjigoljupci će moći uživati u avanturama i pričama o prijateljstvu, uz zanimljive radionice koje je pripremio Hoću knjigu. Za naše male genijalce pripremili smo uzbudljive znanstvene pokuse i radionice, gdje će moći istraživati čudesni svijet znanosti. Očekuje vas i dobro poznati Cinekviz, koji će se posebno svidjeti ljubiteljima animiranih filmova, a Cineplexx je osigurao sjajne poklone za najbolje sudionike.

Pridružite nam se u Kid’s Jungle igraonici i provedite nezaboravno ljeto puno smijeha, učenja i kreativnosti!

Detaljan raspored pogledajte niže:

City Center one East

City Center one West

 

Vidimo se!

*Na aktivnostima mogu sudjelovati sva djeca koja žele, a koja su u trenutku aktivnosti prisutna u igraonici i nije moguće osigurati ili rezervirati mjesto na istima.