Razina -1
City Center Shop Map

LYKKE GIFT SHOP

Lykke Gift Shop kreiran je kao mala mirisna oaza i kutak sreće za žene koje žele u opuštenoj atmosferi lijepo uređenog gift shopa uživati u kupnji modnih dodataka i sitnica za dom te doživjeti Lykke filozofiju o pronalaženju sreće u malim stvarima. Uz dobro poznate mirisne medaljone, mini medaljone, ogrlice, lančiće i drugi nakit s potpisom Lykke, ovdje ćete moći i personalizirati svoj nakit s gravurom.

Brend Lykke posebnu pažnju posvećuje detaljima, zbog čega je sav nakit vrhunski izrađen i osmišljen do posljednjeg detalja. Želja za perfektnim iskustvom svakog klijenta očituje se i u ponudi setova za poklone koji jednostavno ostavljaju bez daha. Profinjeni i besprijekorno dizajnirani, Lykke poklon setovi sastoje se od kombinacije  mirisnih medaljona s eteričnim uljima, do dugotrajnih, pomno biranih ruža – baš svaki paketić osmišljen je kako bi senzacija trajala što dulje.

U gift shopu brenda Lykke pronaći ćete i predivne poklone naših dugogodišnjih partnera. Ekskluzivno ćete moći kupiti i nakit brenda Risis iz Singapura, koji je rađen od pravih cvjetova orhideja s unikatnim kliznim patentom. The Golden Spartan kozmetiku za njegu brade i tijela za muškarce, Odeata keramičke šalice i zdjelice za nakit, Starsilk svilene jastučnice, Jou Jou kozmetiku i druge unikatne i personalizirane poklone.