1. kat
City Center Shop Map

SUBMARINE BURGER

Submarine je put u svijet zdravih burgera započeo 2014. godine. Željeli su stvoriti društvo koje cijeni kvalitetne prirodne namirnice i lokalni rad, društvo koje zna cijeniti rapsodiju okusa u svakom zalogaju te naposljetku – društvo koje ne pristaje na kompromise. Kontinuirano se  istražuju mogućnosti kvalitetnih lokalnih namirnica i predano rade na kreiranju inovativnih jela (burgeri s umakom od tartufa i sl.) čime ruše stereotipe o nezdravoj fast food prehrambenoj kulturi.

Većina namirnica dolazi s lokalnih obiteljskih gospodarstava, pri čemu se održava kontrola kvalitete, te osigurava kraći put od polja do stola. Takvom praksom ulaže se i u lokalnu proizvodnju te se vjeruje u domaću kvalitetu. Junetina dolazi s hrvatske farme, pecivo iz okolice Zagreba, krumpir iz Like, sir iz Podravine, kobasica iz Slavonije, tartufi iz Istre, panceta iz Dalmatinske zagore. Zbog toga, Submarine burgeri ne sadrže aditive, GMO, niti bilo koji drugi štetni sastojak.

Submarine je jedini hrvatski burger brand uvršten na kartu 50 najboljih burgera svijeta na temelju istraživanju britanskog turističkog portala Big7 Travel  te  jedina  hrvatska netehnološka tvrtka koja se našla na prošlogodišnjem popisu 1000 najbrže rastućih tvrtki koje je objavio Financial Times.

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

citycenterone.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citycenterone.hr

Kolačići

Obavezno
citycenterone.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići