1. kat
City Center Shop Map

SUBMARINE BURGER

Submarine je put u svijet zdravih burgera započeo 2014. godine. Željeli su stvoriti društvo koje cijeni kvalitetne prirodne namirnice i lokalni rad, društvo koje zna cijeniti rapsodiju okusa u svakom zalogaju te naposljetku – društvo koje ne pristaje na kompromise. Kontinuirano se  istražuju mogućnosti kvalitetnih lokalnih namirnica i predano rade na kreiranju inovativnih jela (burgeri s umakom od tartufa i sl.) čime ruše stereotipe o nezdravoj fast food prehrambenoj kulturi.

Većina namirnica dolazi s lokalnih obiteljskih gospodarstava, pri čemu se održava kontrola kvalitete, te osigurava kraći put od polja do stola. Takvom praksom ulaže se i u lokalnu proizvodnju te se vjeruje u domaću kvalitetu. Junetina dolazi s hrvatske farme, pecivo iz okolice Zagreba, krumpir iz Like, sir iz Podravine, kobasica iz Slavonije, tartufi iz Istre, panceta iz Dalmatinske zagore. Zbog toga, Submarine burgeri ne sadrže aditive, GMO, niti bilo koji drugi štetni sastojak.

Submarine je jedini hrvatski burger brand uvršten na kartu 50 najboljih burgera svijeta na temelju istraživanju britanskog turističkog portala Big7 Travel  te  jedina  hrvatska netehnološka tvrtka koja se našla na prošlogodišnjem popisu 1000 najbrže rastućih tvrtki koje je objavio Financial Times.