BACK TO HOGWARTS

Zakoračite u čarobni svijet posvećen Harryju Potteru.

Bezjaci i čarobnjaci, pozor! Ovog vikenda, od 20. do 22. svibnja, uživajte u magičnom vikendu tijekom kojeg zabave neće nedostajati. Naime, u suradnji s Hoću knjigu, lancu knjižara u kojem vas čeka najbogatija ponuda Harry Potter knjiga i memorabilija u Hrvatskoj, City Center one pripremio je uzbudljive aktivnosti koje stižu ravno iz Hogwartsa, a kojima će se razveseliti veliki i mali ljubitelji najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu.

Tako već od petka s mališanima možete izraditi vlastiti čarobni štapić i zmajeva jaja, odigrati gigantski šah baš kao Harry i njegovi prijatelji ili se fotografirati s nevidljivim plaštom i kući se vratiti s jedinstvenom uspomenom.

U subotu će mali posjetitelji imati priliku upisati školu letenja na metli, sudjelovati na Hogwarts School šahovskom turniru ili pak provjeriti svoje znanje u zanimljivom kvizu, dok će se oni malo stariji moći okušati u kvizu za odrasle (18 sati). Za kviz se možete prijaviti na linku Prijava za kviz.

Detaljan raspored aktivnosti u City Centeru one West provjerite niže, a u City Centeru one East na Raspored događanja City Center one East.

 

Naravno, svi polaznici Hogwartsa dobit će i prikladnu diplomu te bedž, a spremne su i posebne nagrade.

A sve do nedjelje, 22. svibnja, imate priliku okušati sreću u nagradnom natječaju na Facebook stranici City Centera one Zagreb i osvojiti sjajnu nagradu – Harry Potter Boxed Set i Harry Potter kuharicu – slane i slatke čarolije. Prije sudjelovanja, ne zaboravite provjeriti Pravila nagradnog natječaja te obavijest o obradi osobnih podataka.

Accio! Čarolija je bačena, a sve što vam preostaje je svratiti na magični vikend u City Center one i prepustiti se zabavi. Vidimo se!