BOJA KOJA INSPIRIRA MODNE STILISTE SLAVNIH

Pogledajte novu comma kolekciju.

Boja fuksije će biti nezaobilazna ove jeseni i zime, a možete je koristiti kao središnji element stajlinga ili kao komplementarnu boju uzorcima i kontrastnim tonovima outfita. Kombinacija fuksije i crne je posebno inspirirala modne dizajnere i stiliste slavnih, često je viđena na crvenim tepisima i pred filmskim kamerama.

                           

PLIŠ VRATIO SE U MODU

Pliš je apsolutni trend godine ove zime, pružajući mekoću i luksuz u različitim oblicima od odjeće do modnih dodataka. Ova klasika iz prošlih vremena vratila se u modu, bilo da je riječ o sakou, haljini, hlačama ili čak cipelama i torbicama. Pliš je idealan za zimske zabave te božićne i novogodišnje proslave.

BLACK SUIT

Ne zaboravimo na vječni crni kostim koji će uvijek ostati elegantan i moćan izbor u garderobi. Bez obzira na prigodu, klasično odijelo je višenamjensko i lako se prilagođava različitim modnim dodacima. Odaberite prugasti kostim, kostim boje devine dlake ili bilo koju drugu izražajnu boju kako biste stvorili svoj jedinstveni izgled. Ova bezvremena kombinacija će vam poslužiti za različite prilike, od dnevnog izlaska do večernjeg događanja.

 

DOLAZI VRIJEME SVJETLUCAVE ODJEĆE I RAZIGRANIH ŠLJOKICA

Nadolazi doba svjetlucave odjeće i veselih šljokica, i ne morate čekati kraj prosinca da ih ponesete. Već sada možete suptilno integrirati šljokice u svoj outfit i unijeti sjaj u ove sive dane.

Iako se “službena” sezona šljokica obično pokreće u prosincu, već od rujna možete primijetiti njihovo prisustvo na ulicama svjetskih modnih prijestolnica. Šljokice se pojavljuju na različitim komadima odjeće kao što su cipele, jakne, haljine, suknje i torbe.

Ako nestrpljivo želite nositi svoje sjajne komade prije prosinca, možete pronaći inspiraciju kod blogerica, influencerica i modnih ikona koje već sada s ponosom nose šljokice na modnim pistama Milana, Pariza, Londona i New Yorka.