ČAROBNA BOŽIĆNA PONUDA

Potraga za savršenim blagdanskim poklonom počinje u City Centeru one!

Stigao je najčarobniji mjesec od svih, a to znači samo jedno: blagdani su blizu! A blagdanski ugođaj zahvatio je i City Center one, stoga vas u omiljenom shopping centru čeka neodoljiva božićna ponuda. Ondje možete pronaći baš sve što vam je potrebno kako biste nadolazećim danima dodali posebnu čar i razveselili one koje najviše volite.

Naime, u ponudi ćete pronaći šarmantnu dekoraciju kojom ćete unijeti blagdanski ugođaj u svoj dom. Božićni aranžmani za vrata i stol, jedinstvene svijeće, ukrasi za bor i adventski vijenci, neodoljive lampice i drvene jaslice izmamit će oduševljenje baš svih gostiju. Pronaći ćete tu i ukrase od keramike i druge sitnice koje će sasvim sigurno dati posebnu čar dekoraciji doma.

Sve sladokusce oduševit će i ponuda kojoj je nemoguće odoljeti. Tako imate priliku odabrati slasne domaće medenjake i licitare, ali i nevjerojatne domaće delicije i likere. A sjajan izbor su i setovi gingerbread kućica za dekoriranje, kojima ćete unijeti dodatnu radost u blagdanske dane.

Ako ste pak u potrazi za efektnim poklonom koji će sigurno oduševiti najmilije, prodajna mjesta s nakitom ne smijete zaobići! Malo drugačiji poklon svakako bi mogao biti i neodoljivi biljni terarij ili pak Zagonetno bilje, čašice koje će vas razveseliti.

I zato, već prilikom idućeg posjeta City Centeru one provjerite neodoljivu božićnu ponudu. Vidimo se!