ČAROBNI PROSINAC U CITY CENTERU ONE

Uživajte u pripremi za blagdane u prekrasno dekoriranom prostoru svoga City Centera one.

Nismo se ni okrenuli, a godina se već približila svome kraju. A s njom su stigli i blagdani, savršena prilika da upravo onim osobama koje su vam izmamile osmijeh na lice date do znanja da vam je drago što su dio vašeg života!

Odaberite savršene božićne poklone za svoje najdraže u City Centeru one uz najbolji izbor trgovina i odlične popuste te ih besplatno omotajte; mališanima probudite blagdanski duh uz sv. Nikolu i Djeda Božićnjaka; osvojite odlične nagrade na društvenim mrežama te na svakom koraku osjetite toplu blagdansku čaroliju. A kako biste shopping obavili bez stresa, City Center one će od 21. do 23. prosinca raditi sve do 22 sata.

Predblagdanska žuta srijeda
Predblagdanska Žuta srijeda, koja je na rasporedu 21. prosinca, odlična je prilika za sve one koji u posljednjem trenu kupuju poklone da uz odlične popuste izmame osmijeh na lice najmilijih.

Besplatno dekoriranje poklona
Pokloni koje ćete darovati svojim najdražima neka se istaknu kao najljepše dekorirani – za to će se pobrinuti vješte, maštovite i kreativne aranžerke u City Centeru one koje će svaki poklon kupljen u Centru besplatno omotati i dekorirati od 14. do 24. prosinca. A što se tiče odabira poklona – na raspolaganju vam su vam brojne trgovine u kojima ćete pronaći izvrstan poklon po svačijoj mjeri!

  • 14. i 15. prosinca – od 10 do 20 sati
  • 16. do 20. prosinca – od 10 do 21 sat
  • 21. do 23. prosinca – od 10 do 22 sata
  • 24. prosinca – od 10 do 17 sati

Pratite društvene mreže i osvajajte odlične nagrade
Prosinac je mjesec darivanja, a vjerni pratitelji City Centera one na društvenim mrežama zaslužili su samo najbolje poklone. Zato pažljivo pratite  Facebook profil City Centera one i sudjelujte u zabavnim natječajima jer vas čekaju odlične nagrade.

Vrijeme je za Djeda Božićnjaka
Najpoznatiji stanovnik Sjevernog pola stiže nam u posjet! Najmlađe će razveseliti od 21. do 23. prosinca od 10 do 21 sat, a mali vilenjaci otkrili su nam da je pripremio i slatka iznenađenja.

Puno je planova za kraj godine, stoga svratite i uživajte u jedinstvenom blagdanskom shoppingu. Vidimo se!