ELECTRIC EVOLUTION FESTIVAL

Posjetite festival električne mobilnosti u City Centeru one West od 8. do 10. rujna.

Electric EVolution Festival, događanje koje na jednom mjestu okuplja gotovo sve aktivne sudionike na polju električne mobilnosti i prateće industrije, održat će se od 8. do 10. rujna na parkingu City Centera one West.

Electric EVolution Festival tijekom drugog vikenda u rujnu okupit će sve relevantne automobilske brendove i zastupnike te zagrebačkoj publici predstaviti novitete i aktualnu ponudu električnih i plug-in hibridnih vozila. Tako će se na jednoj lokaciji predstaviti više od 19 automobilskih brendova, među kojima su Mercedes-Benz, Tesla, Audi, VW, Škoda, Cupra, Hyundai, Ford, MG, DFSK, Renault, Dacia, Peugeot, Citroen, DS Automobiles, JEEP, Alfa Romeo, Opel, Subaru, Energica i dr. Posjetitelji će tijekom tri dana trajanja festivala moći razgledati više od 35 modela električnih i plug-in hibridnih vozila, ali i ostvariti mogućnost probne vožnje pojedinih modela.

Electric EVolution Festival održava se treću godinu zaredom te je do sada postao sinonim za mjesto susreta svih zainteresiranih na polju električne mobilnosti i njene EVolucije. Svaka godina donosi nešto novo, pa se tako i ove godine očekuju mnoge premijere koje posjetitelji do sada nisu imali priliku vidjeti na hrvatskim prometnicama.

Naravno, kao i prethodnih godina, posjetitelji će iz prve ruke moći saznati sve o uvjetima i mogućnostima subvencija prilikom kupovine energetski učinkovitih vozila, a koje će se prema najavama održati ovu jesen na natječaju koji raspisuje Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Ugodna obiteljska atmosfera, stručno osoblje i prodajni savjetnici, kao i zabavni program u danima trajanja Festivala, savršena su prilika za sve koji žele naučiti nešto novo uz atraktivne modele električnih vozila koji će obilježiti naredni period.