FOODIE TJEDAN FIT KUHINJE

Tjedan FIT kuhinje U Foodie-u posvećen je hranjivim i ukusnim FIT receptima.

Budi FIT uz FOODIE

Pureća pljeskavica i trakice od tikvica jedinstvena je kombinacije bogata proteinima i nutrijentima koji će pružiti potrebnu snagu za nastavak radnog dana. Za ljubitelje piletine tu je Poširana piletina s coulisom od sušenih rajčica i badema, obogaćena kremom od sira. Ovo jelo jamči savršen spoj okusa i hranjivih sastojaka.

Riblja i vege FIT opcija

Za ljubitelje ribe u ponudi je sabljarka u slatko kiselom umaku. Ovaj riblji specijalitet ne samo da će vas osvojiti svojim okusom, već će vas i opskrbiti esencijalnim omega-3 masnim kiselinama.

Vegetarijanska opcija uključuje brokulu zapečenu s mozzarellom i dodatkom umaka od kikirikija. Zanimljiva kombinacija okusa koja će tijelu pružiti potrebne hranjive tvari.

Svi obroci pripremaju se s pažnjom i koriste svježe sastojke, a osim glavnih jela u tjednu FIT kuhinje čeka vas krem juha od crvene leće i raznovrsna kombinacija priloga – restani krumpir s keljom, kuhana brokula, cvjetača i mrkva, integralna riža s povrćem i grčkim jogurtom i salata slanutak s raznovrsnim povrćem i maslinama.

Cijene su pristupačne kako bi svatko mogao uživati u okusima FIT kuhinje bez opterećenja budžeta.