KULTNI MODEL JEANSA IZ 90-IH SE VRATIO!

Kultne Replay traperice koje su bile omiljeni model u devedesetima su se vratile!

Talijanski brend Replay predstavio je novu interpretaciju ikoničnog modela 9zero1, vraćajući ga iz prošlosti u budućnost u novom i suvremenom izdanju. Ovaj komad nastao devedesetih obilježio je povijest brenda; prvotno je dizajniran za muškarce, a tijekom vremena je evoluirao u univerzalni odjevni predmet za muškarce i žene svih dobnih skupina, s karakterističnim ravnim i udobnim krojem koji naglašava originalno brendiranje. Povijesna arhiva Replaya ovim izdanjem će osvojiti srca onih koji već poznaju i vole ikonični dizajn, kao i onih koji se tek upoznaju s ovim bezvremenskim parom traperica.

Kada se govorim o jeansu, apsolutni lider s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji modela od ovog materijala je definitivno Replay koji se profilirao u sinonim visokokvalitetnih traperica, urbanog stila i izraza hrabrosti i bunta, a jedna od najsnažnijih linija koja to pokazuje je upravo 9zero1. U novom izdanju ove linije visoki struk, dodatni gumb iznad zatvarača i mnogi drugi detalji naglašavaju originalni dizajn, a dio su jamstva Replay kvalitete. Kolekciju traperica savršeno nadopunjuju i denim jakne koje stilski prate retro priču i oživljavaju duh 90-ih.

Replay svojom 9zero1 linijom denima predstavlja spoj prošlosti i budućnosti, oživljava dugu tradiciju trapera i prilagođava je suvremenim trendovima. Pronađite je u Replay trgovini u City Centeru one West.