MAKE UP SCHOOL BY DOUGLAS

Novo poglavlje Douglas beauty priče otvoreno je ekskluzivnim eventom u Douglas parfumeriji u City Centeru one West na kojem je predstavljena jedinstvena usluga Make Up School by Douglas.

Usluga Make Up School by Douglas uključuje cjelokupni proces njege lica i nanošenja šminke, počevši od skidanja postojeće šminke, nanošenja skincare proizvoda koji služe kao baza za make up, te kreiranja zamišljenog make up looka. Poseban doživljaj je u tome što korisnice usluge same odrađuju sve korake, uz podršku i savjete profesionalnih vizažista i uz odgovarajuću individualnu edukaciju. Kroz Make Up School Douglas parfumerije će uspostaviti izravnu vezu s kupcima i stvoriti još jedno posebno beauty iskustvo.

Na predstavljanju Make Up School beauty usluge okupili su se brojni uzvanici iz medija i poznati influenceri poput Anamarie Raić, Klaudije Kelemović, Josipe Brač, Katarine Perković, Ivane Vukušić, Martine Stjepanović i drugi.

Ne propustite se informirati o ovoj ekskluzivnoj beauty usluzi u vašoj Douglas parfumeriji. Naučite tehnike i otkrijte tajne šminkanja s najpoznatijim brendovima iz svijeta ljepote! Kupite i rezervirajte svoj termin u Douglas parfumeriji i uz Douglas stručnjake za ljepotu zakoračite u neograničeni svijet make up-a!