NOVA ALDO KOLEKCIJA

Novi it komadi sezone upotpunit će čaroliju jesenskih prizora.

Iako nas čeka hladnije i kišno razdoblje, nova modna linija ovog izvrsnog kanadskog brenda, u tren će vratiti raspoloženje i inspiraciju za modne kombinacije idealne za prijelaz u jesensko razdoblje. Neovisno o kojem god godišnjem dobu da se radi, Aldo dosljedno ispunjava snažnu svrhu: želi inspirirati sve da izgledaju i osjećaju se dobro.

Nova Aldo kolekcija nudi široku paletu elegantnih i casual primjeraka usklađenog raspona boja, od sofisticiranih neutralnih tonova do jarkih u safir plavoj, ružičastoj ili u boji lavande.

Aldo torbice iz jesenske kolekcije ponovno osvajaju na prvi pogled. Kao i uvijek podsjećaju na prava mala umjetnička djela čime su opravdale status modnog imperativa kad je u pitanju odabir ovog glavnog ženskog modnog dodatka.

Fantastične gležnjače za ljubitelje military look-a, trendy tenisice ili elegantne štikle s lakoćom će zaokružiti svaki modni outfit s kojima lako postignemo wow efekt u spajanju naizgled ‘nespojivih’ stilova što je svakako jedan od glavnih trendova. Za ljubitelje modnih detalja, nova Aldo kolekcija nudi modele s dodacima u obliku umetaka od gume i tekstila te lanaca koji će zapečatiti svaki outfit.

Muška publika također može pronaći drugačije modele ovisno o vlastitom ukusu i za različite prigode. Tako u novoj liniji možete pronaći profinjene poluvisoke cipele, gležnjače od brušene kože i cool, military gležnjače.