NOVA CICIBAN KOLEKCIJA

Ciciban kolekcija jesen-zima 2018/19 stigla je i u City Center one i nudi širok izbor cipela, čizama i gležnjača, te tenisica koje prate modne trendove, posebno pri odabiru materijala, kombinaciji boja i uzoraka.

Prvi kupci u Ciciban trgovini će pri istovremenoj kupnji papuča i cipela iz nove kolekcije jesen-zima 2018/19, dobiti na poklon višenamjensku vrećicu za Ciciban papuče. Zbog materijala, oblika i načina zatvaranja, vrlo je praktična, te je možete koristiti za papuče, odjeću ili igračke.

U novoj kolekciji prisutan je rokerski stil, kojeg možete prepoznati po perlama, te posebno odabranim ukrasnim metalnim detaljima – zakovicama, kopčama te mrežicama u različitim oblicima.

Veliki naglasak je stavljen na urban chic stil, koji potiče djecu da se slobodno igraju, ali pritom ne zanemaruje najnovije trendove. Prisutan je i sportsko-urbani stil, koji je najčešće prepoznatljiv po našivenim detaljima i razigranim motivima.

Pregledajte novu kolekciju na Ciciban web stranici, zatim se uputite Ciciban poslovnicu u svom City Centeru one i pružite svojoj djeci kvalitetnu i modernu obuću.