NOVA H&M KOLEKCIJA

H&M Move lansirao je novu kolekciju koja će svima osigurati dozu energije.

Empower kolekcija namijenjena je ženama, muškarcima i djeci. Kolekcija pruža udobnost, a sadrži kombinezone, tajice, grudnjake i majice kratkih rukava izrađene od DryMove™ – materijala koji garantira lakoću pokreta dok upija vlagu s kože. Kontrastne pletene strukture s narančastom i kobalt plavom bojom čine ovu kolekciju modernom i nosivom, što najbolje potvrđuju predvodnici HM Move pokreta Jana Fonda, Zlatan Ibrahimović i JaQuel Knight, koji potiču ljude širom svijeta da se pokrenu.

“Svako od nas može biti u pokretu, samo je važno da pronađemo onu aktivnost koja nam se sviđa, koja nam godi. Zato istražujte, probajte nešto novo. Biti aktivan znači dobro se zabaviti. Ako mogu inspirirati ljude da učine nešto za sebe i svoje tijelo, ja sam sretan i smatram to svojim uspjehom,” kaže Zlatan Ibrahimović, profesionalni nogometaš i multimover.

Pored Jane, Zlatana i JaQuela, H&M Move timu pridružila se profesionalna nogometašica i doktorica, Nadia Nadim. Empower kolekciju potražite u H&M trgovini.