NOVA PALMERSOVA KOLEKCIJA ZA PROLJEĆE

Nova Palmers kolekcija za sezonu proljeće 2024. odražava trajni šarm brenda, predstavljajući linije Spring Garden, Lili Blyss, Dreamy Stripes te Mix&Match homewear i spavaće linije za žene i muškarce.

 SPRING GARDEN

Očaravajući elastični saten i prozračni til u spoju s šarenim, cvjetnim uzorkom čine srž ove kolekcije. Podstavljene košarice sa žicom pružaju besprijekoran oblik i savršenu udobnost dok podesive naramenice i kopčanje pružaju savršeno prilagođavanje. Svaki komad izrađen je s pažnjom posvećenom detaljima, ističući elegantnu liniju rublja s prepoznatljivim dizajnom lišća i čipke.

LILI BLYSS

Grudnjak s poluotvorenim košaricama moderna je alternativa osnovnom donjem rublju. Grudnjak i gaćice s očaravajućom čipkom kombiniran je s mikrovlaknima koja daje poseban i razigran štih.

DREAMY STRIPES

Romantična serija spavaćica u nijansama ružičaste i bijele boje očarava svojom nježnom elegancijom. Hlače dugih, ravnih nogavica na klasične pruge izrađene su od fine mješavine viskoze, pružajući savršen osjećaj na koži. Ova kolekcija savršeno se kombinira s košuljom iz istoimene serije za svaki dan, stvarajući skladan i udoban set za opuštanje i snove.

 

Mix&Match

U liniji Mix&Match za muškarce, pamuk je apsolutni vladar. Duge hlače sportskog dizajna izrađene su od 100% pamučnog interloka, pružaju nevjerojatan osjećaj udobnosti. Serija Mix&Match pruža muškarcima veliki izbor različitih kombinacija za dan i noć, prilagođavajući se njihovom jedinstvenom stilu i potrebama.

Nova Palmers kolekcija za proljeće 2024. poziva na nezaboravno iskustvo u svijetu mode, gdje se stil, udobnost i elegancija sjedinjuju na savršen način.  Uživajte u svakom proljetnom trenutku s Palmersom, jer ova kolekcija je više od običnog odjevnog komada – ona je priča o proljetnom šarmu i beskrajnom stilu.