NOVA REPLAY KOLEKCIJA ZA MODNO UZBUDLJIVU JESEN

Nova modna priča iz Replaya ponovno je oduševila svojim novitetima za sezonu jesen/zima 2022.

Bilo da se radi o basic ili statement komadima, Replay kolekcija dosljedno nastavlja uspješni niz jedinstvenog i prepoznatljivog stila s naglaskom na upečatljive modne komade kao i na one klasične s pomakom.  Prepoznatljivi vibrantni Replay artikli iz nove kolekcije jednostavno pozivaju na sjajnu modnu igru. Dio kolekcije rezerviran je za basic komade koji su obavezni u svakom ormaru, kao što je mala crna haljina, torbica, traperice ili kožna jakna. Kad je riječ o elegantnijem stilu, raspon svjetlucavih i sofisticiranih party komada, gdje se suvremeni krojevi susreću sa sjajnim glamurom folija i šljokica, nudi razne modne opcije za noćne izlaske.

Detalji čine razliku

Replay je uspješno u svoj modni izričaj utkao savršene detalje etničkih obilježja s autentičnim mix&match printevima, vezovima i bojama uglavnom u kombinaciji s bijelim i indigo nijansama. Patchwork printovi kombinirani s lepršavim i  ikoničnim oblicima rezultirali su fantastičnim upečatljivim komadima kao što su pareo suknja, kaftan i pončo.

Kombinacija basic i kontrastnih komada čine modne ikone

Trendeseteri koji ne vole previse eksperimentirati u Replayu će uvijek naći svojeg modnog saveznika.  Basic Replay linija odlikuje se funkcionalnim i bezvremenskim komadima u osnovnim bojama, koji savršeno pristaju uz ostale artikle iz kolekcije. Neutralna paleta boja koja se sastoji  od krem, sivih, smeđih i vojnički zelenih nijansi, idealne su za monokromatski look i odličan je izbor za one koji preferiraju jednostavnost i vode se filozofijom manje je više.

Devedesete su ponovno ‘in’

Dio kolekcije bit će zanimljiv izazov novijim generacijama, jer se novi komadi odlikuju dizajnom i grafikom preuzetom iz arhive Replaya, s posebnim osvrtom na devedesete. Pletiva i košulje savršeno se uklapaju u outdoor koncept, s arhivskim geometrijskim motivima na pletivima i kariranim uzorcima na košuljama. Romantični bunt, idealan je opis za naizgled suprotstavljene stilove koji se pomiruju u skladnoj interpretaciji, poput odvažnih kombinacija sportskih trenirki i seksi vrućih hlačica od umjetne kože.

U svakom slučaju Replay je s novom kolekcijom za nadolazeću sezonu jesen/zima, ostao autentičan u svom originalnom pristupu koji je iznova rezultirao posebnim komadima odjeće, obuće i accessories-a.

Ovo je idealna prilika da upotpunite jesensku kolekciju s novim Replay it komadima sezone koje možete pronaći u Replay trgovini u City Centeru one West.