NOVOSTI IZ L’OCCITANEA

U L’Occitane su stigli novi, revolucionarni proizvodi koje će vaša kosa obožavati.

U L’Occitane je stigao novi, revolucionarni proizvod koji će vaša kosa obožavati. Noćni serum za vlasište značajno poboljšava stanje vlasišta, istovremeno pružajući umirujuće i njegujuće osjetilno iskustvo tijekom masaže. Kosa je iz dana u dan vidljivo ojačana, otpornija te sjajnija i izgleda zdravije.

Jeste li isprobali krute šampone i balzam za kosu iz L’Occitanea? Sadrže učinkovite sastojke biljnog podrijetla. Uzgojeni su na održiv način, s brigom prema okolišu, a vošoj kosi pružaju bogatu njegu i senzorijalan doživljaj u koji se tako lako zaljubiti.

Prekrasna kosa je najefektniji modni dodatak. Oživite je nakon izlaganja suncu i moru uz potpuno prirodne, njegujuće proizvode iz L’Occitanea. Potražite omiljene šampone, maske i serume po posebnim promotivnim cijenama i pretvorite svaku frizuru u magiju ženstvenosti.

Uljepšajte svoj kupaonski interijer detaljima koji izražavaju vaš jedinstveni stil i osjećaj za estetiku. Moderan terrazzo dizajn stalka za sapun, unijet će dašak elegancije u vašu kupaonicu. Pretvorite svoje rituale uljepšavanja u vrhunski SPA doživljaj visoke profinjenosti.